Услуги

За да осигурим вашето дентално здраве и красива усмивка, ние предлагаме голям избор от дентални услуги и процедури. Комбинирайки внимание и старателност към всеки пациент заедно с модерни техники и технологии в денталната медицина, ние сме способни да третираме всякакви случаи, в удобна и спокойна за пациента обстановка.

Диагностика, лечение и профилактика на заболяванията на зъбите и венците при деца.

Протезиране със снемаеми и неснемаеми протетични конструкции, възстановяващи целостта на съзъбието, хармонията на дъвкателния апарат и подобряващи външния вид и естетиката на пациента

Диагностика и лечение на възпалени венци и пародонтити, чрез отстраняване на причинителите на тези заболявания, обучение и мотивация в поддържане на оптимална индивидуална орална хигиена за здрави зъби и венци.
Безболезнена екстракция на зъби под местна анестезия и грижа за екстракционната рана за максимален комфорт и спокойствие на пациента.

Минимално инвазивно лечение на зъбния кариес и заболяванията на пулпата със съвременни и безболезнени методи, с цел постигане на оптимални резултати и висока естетика